EMAIL розсилка

Robotic Process Automation – це віртуальний співробітник, у якого є своє робоче місце та обліковий запис, при цьому RPA є однією з найпопулярніших сфер застосування штучного інтелекту в бізнесі, оскільки вона дозволяє компаніям зі застарілими системами автоматизувати свої робочі процеси, не замінюючи старе програмне забезпечення новим. 

АВТОМАТИЗАЦІЯ МАРКЕТИНГУПопереднє замовлення Email розсилки



З чого починається створення електронної стратегії?

Щоб отримати результат від email-розсилки, необхідно врахувати інтереси своєї аудиторії та грамотно сформулювати цілі звернення.

Ми проаналізуємо поведінку та запити ЦА, після чого визначимо цілі розсилок у вашій компанії. Наприклад:

  • Інформування про товари та послуги.
  • Акції та спеціальні пропозиції.
  • Зворотній зв’язок (обговрення, коментарі).
  • Сервісні повідомлення.
  • Прямі продажі.


Що ми робимо для сегментації основи контактів?

Email-розсилка по базі контактів, взятих з інтернету та серверів, є малоефективною. Вона не враховує інтересів конкретного клієнта.

Ми складемо портрет Вашого споживача, врахувавши його стать, вік, активність, географію проживання. Це багаторазово збільшить відгук ЦА.

Програмний робот із заданим нами сегментом допоможе зібрати контакти.



Що входить до створення Email листів?

Від дизайну та наповнення листа залежить, чи дочитають його до кінця і чи здійснять цільову дію.

Ми пишемо якісний контент, який читачі читають до останньої крапки. Розроблений нами дизайн листа утримує увагу підписника та підвищує впізнаваність вашої компанії. Адаптивна верстка відображатиметься коректно на всіх пристроях.



Як Robotic Process Automation допомагає автоматизувати електронну поштову розсилку?

Ми повністю автоматизуємо процес Email розсилок: від збору та сегментації бази, передачі даних для розсилки до автоматичного відправлення.

Цим ми знімаємо повністю навантаження з маркетолога і прибираємо необхідність найму Email маркетолога в штат компанії.



Що ми можемо налаштувати в електронних розсилках?

Для інтеграції вашого сайту та сервісу розсилки ми використовуємо як стандартні засоби інтеграції, так і можливості RPA роботів.

Крім того, якщо автоматизацію розсилок можна реалізувати за допомогою ваших серверів або кабінету в сервісі розсилок, тоді ми можемо зробити необхідні налаштування перед інтеграцією та запуском розсилок.

чат-боты autorpad

АВТОМАТИЗАЦІЯ EMAIL МАРКЕТИНГУПропонуємо нові інструменти для Email маркетологів

Автоматизація інтернет маркетингу, реалізована за допомогою роботів, побудованих на технології RPA, дозволяє створювати власні інструменти для Email розсилок. Завдяки цьому, ми можемо створювати тригерні Email розсилки на підставі практично будь-яких подій та забезпечувати максимально правильну доставку до “Вхідних”, навіть для Abuse тематик.

ROBOTIC PROCESS AUTOMATION І EMAIL РОЗСИЛКИПРОГРАМНІ РОБОТИ ПРОПОНУЮТЬ НОВІ ФУНКЦІЇ ДЛЯ EMAIL РОЗСИЛОК

Сервіс email розсилки в останні роки трансформується і набуває нових функцій. Якщо 5 років тому дизайн та верстка email розсилок, масові email розсилки по своїй базі були постійними запитами від клієнтів, то сьогодні актуальною стала автоматична розсилка листів виходячи з тригерів.

Розсилка реклами електронною поштою з доставкою у “Вхідні” завжди була великою проблемою, але із застосуванням RPA для маркетолога зробити таку розсилку правильною тепер не становить особливих проблем. Створити поштову розсилку в Україні тепер не складніше, ніж замовити розсилку у Viber, при цьому ціна може відрізнятися в десятки разів.

Вартість повідомлень для маркетингу в різних каналах відрізняється, тому що, наприклад, gmail надає безкоштовну пошту, а організація як Viber за послуги відправлення бере оплату. Звичайно, можна зробити email розсилку автоматичною по всій Україні, але за послуги платних сервісів або операторів все одно доведеться платити.

Підвищення лояльності аудиторії

Robotic Process Automation дозволяє робити персоналізовані розсилки, і такі листи підвищують довіру до бренду.

Виняток людських
помилок

Робот працює за заданим сценарієм, тому він не надішле замість листа з вітанням бухгалтерський місячний звіт.

Економія трудовитрат та
часу

Робот може надсилати листи як сам, так і через сервіс розсилок. У будь-якому випадку, повідомлення створюються та надсилаються миттєво.

Інтернет відкриває для бізнесу можливість організувати ефективне розсилання клієнтам із системи CRM. Для цього можна купити скрипт авторозсилки, і по відео налаштувати автоматизацію, але не забувайте, що відео швидше за все буде англійською мовою, і чим у цьому розбиратися, простіше і швидше буде замовити платне налаштування.

Також не забувайте, що для електронних листів потрібні не тільки рекламні тексти, але й адаптивні html шаблони, на зразок тих, на яких зроблений wordpress магазин. Також дуже важливо розуміти, що розсилання по чужій базі не зробить вашої бази. Щоб створити свою базу – потрібно мати багато знань та вкласти чимало праці, а ще краще звернутися до спеціалістів.

Звільнення від рутини

Поки робот масово надсилає пошту, маркетолог може виконувати більш творчу роботу.

Економія коштів

Дешевше один раз замовити налаштування робота і потім копіювати їх, ніж розширювати штат працівників.

Збільшення продажів

Чим більше охоплення цільової аудиторії, і чим правильніше повідомлення, тим швидше зростають продажі в інтернеті.

Є ПИТАННЯ?У НАС ВІДПОВІДІ, ЯК НАЛАШТУВАТИ EMAIL-РАССИЛКИ

Що таке email-розсилка?
Автоматизоване надсилання листів електронною поштою заздалегідь обраній групі адресатів – один з основних інструментів маркетологів. Вона підвищує лояльність аудиторії та конверсії.
Навіщо потрібна email-розсилка?

Основна мета будь-якої email-розсилки – утримати інтерес аудиторії, конвертувати відвідувачів сайту в покупців, тим самим збільшивши продажі. Ця мета досягається за рахунок:

  • Утримання Збору бази клієнтів.
  • Реклами та просування товару чи послуги.
  • Підвищення впізнаваності бренду.
  • Зворотнього зв’язку із клієнтами.
  • Інформування про спеціальні пропозиції, акції.
У чому вигода роботизації email-розсилки?

Програмні роботи відкривають, читають та сортують листи, створюють тригерні персоналізовані розсилки, працюють із вкладеннями.

Роботизація у рази підвищує ефективність email-розсилки. Листи, що надсилаються із застосуванням технології RPA, розцінюються як персоналізовані, а не автоматичні, тому потрапляють до папки «Вхідні», а не до «Спаму». Підсумок – більш високий показник відкритості листів і конверсія розсилки.

Як можна автоматизувати email-розсилку?

Існує чимало сервісів та програм для автоматизації розсилки. Ми пропонуємо інноваційну послугу – технологію RPA. Програмний робот може відстежити статус підписника у Вашій CRM або ERP системі, після чого надішле йому лист, який відповідає статусу. Це може бути комерційна пропозиція або інформація про успішно оформлене замовлення.

Що дає автоматизація email-розсилки?

За допомогою email-розсилки можна:

  • формувати цільову аудиторію,
  • утримувати її увагу,
  • відстежувати та аналізувати актуальність запитів клієнтів.

Цей інструмент суттєво заощаджує час співробітників, які відповідають за просування Вашого бізнесу, продажу та маркетингу.

АВТОМАТИЗАЦІЯ СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖЗамовте професійний Email маркетинг

Створюємо стратегії Email маркетингу, контент-плану, карти тригерів. Налаштовуємо автоматичні тригерні розсилки, ведемо розсилки та надаємо звітність. Пишемо тексти для листів, малюємо дизайн та верстаємо адаптивні HTML шаблони.

• НАШ БЛОГНові статті та кейси

Корисна інформація для тих, хто цікавиться автоматизацією бізнес-процесів, використанням програмних роботів RPA, а також продажами та маркетингом.
automation

Гайд з ефективної лідогенерації в LinkedIn з програмними роботами Autorpad: поради та стратегії

У цій статті ми докладніше обговоримо основні переваги автоматизації процесу лідогенерації в Linkedin та розповімо про нюанси, з якими ви можете зіткнутися у процесі використання програмних роботів.

Читати далі »
lead gen

Кейс: Лідогенерація

Результати:
– загальна база контактів збільшується на 25000 на місяць
– Для одного менеджера генерується приблизно 20 лідів на місяць
– компанія збільшила прибуток приблизно в 5 разів

Читати далі »
linkedin-mockup

Кейс: Лідогенерація в LinkedIn

Результати:
– відділ продажів розширився
– загальна база контактів збільшується щомісяця
– для одного менеджера генерується приблизно 100-300 лідів на місяць
– компанія збільшила прибуток приблизно в 5 разів

Читати далі »