Розпізнавання зображень CV

Розпізнавання зображень CV
Створюємо стратегії Email маркетингу, контент-плану, карти тригерів. Налаштовуємо автоматичні тригерні розсилки, ведемо розсилки та надаємо звітність. Пишемо тексти для листів, малюємо дизайн та верстаємо адаптивні HTML шаблони.

АВТОМАТИЗАЦІЯ МАРКЕТИНГУПопереднє замовлення розпізнавання зображень



Навіщо використати машинний зір на вашому сайті?

Машинний зір використовується для перевірки елементів сайту, відповідності зображень. За допомогою комп’ютерного зору роботи орієнтуються на вашому сайті, так само, як і люди.

Тому використання машинного зору та роботів відкривають можливості для створення нових інструментів, наприклад, можна робити автопостинг,  не змінюючи використовуване програмне забезпечення.



Як використати машинний зір в інтернеті?

За допомогою машинного зору можна розпізнати текст з картинки, наприклад, розгадати капчу. Комп’ютерний зір (computer vision) використовується в бізнесі відносно недавно, але вже застосовується при сортуванні сайтів, товарів на основі зображень.

Розпізнавання зображень за допомогою нейронних мереж дозволяє зробити роботу із зображеннями більш гнучкою, знімаючи цим навантаження з персоналу. Адже як зображення можуть бути і текст, і документи.



Як використовується комп'ютерний зір у месенджерах?

Розпізнавання та цифрова обробка зображень призводить до того, що ми можемо будувати чат-боти там, де це було неможливо. Адже ми можемо використовувати машинний зір для розпізнавання тексту.

Таким чином, комп’ютерний зір у месенджерах застосовується в основному для визначення факту отримання або відправлення повідомлення, розпізнавання тексту повідомлення та перекладу його з формату зображення до текстового формату.



Як використовується комп'ютерний зір у сервісах?

Розпізнати картинку таблицю – це не єдине застосування комп’ютерного зору у різних інтернет-сервісах. Адже після розпізнавання зображень у сервісі, робот може виконувати ще будь-які дії.

Технічний зір для отримання інформації з фото можна використовувати практично в будь-яких онлайн-сервісах. При цьому в сервісах за допомогою машинного зору можна розпізнавати не тільки зображення, але й текст, елементи дизайну та інтерфейсу.



Як використовується машинний зір у програмах?

Так само, як і у випадку з інтернет-сайтами конкурентів, постачальників, сервісами та системами, з якими ви працюєте, незалежно від мов програмування, на яких вони написані.

Машинний зір розпізнає зображення, текст, елементи дизайну та інтерфейсу та у додатках, які ви використовуєте на вашому або віддаленому комп’ютері, при цьому робот може обробляти отриману інформацію далі.

• НАШ БЛОГНові статті та кейси

Корисна інформація для тих, хто цікавиться автоматизацією бізнес-процесів, використанням програмних роботів RPA, а також продажами та маркетингом.
automation

Гайд з ефективної лідогенерації в LinkedIn з програмними роботами Autorpad: поради та стратегії

У цій статті ми докладніше обговоримо основні переваги автоматизації процесу лідогенерації в Linkedin та розповімо про нюанси, з якими ви можете зіткнутися у процесі використання програмних роботів.

Читати далі »
lead gen

Кейс: Лідогенерація

Результати:
– загальна база контактів збільшується на 25000 на місяць
– Для одного менеджера генерується приблизно 20 лідів на місяць
– компанія збільшила прибуток приблизно в 5 разів

Читати далі »
linkedin-mockup

Кейс: Лідогенерація в LinkedIn

Результати:
– відділ продажів розширився
– загальна база контактів збільшується щомісяця
– для одного менеджера генерується приблизно 100-300 лідів на місяць
– компанія збільшила прибуток приблизно в 5 разів

Читати далі »